Anouk

Met mijn ouders en broer trokken we vroeger al vaak de natuur in. Wandelen in de bergen, van Pieterburen naar de st. Pietersberg, dagjes strand en de natuurgebieden van Zweden zijn ook niet onbekend. Wandelend, fietsend, kano├źnd hebben we heel wat natuurlijke stukjes Europa ontdekt.
Ik heb altijd veel gesport. Ik waterpolo in Amersfoort, ben regelmatig in een klimhal te vinden, kan niet wachten tot de skipistes weer wit zijn en heb inmiddels van sporten mijn werk gemaakt. Ik heb mijn eigen NatuurlijkSportief locatie in Amersfoort. Ik neem volwassenen en jeugd mee het bos of de duinen in en bied daar uitdagingen met de natuur die we tegenkomen. Of dit nu boomklimmen is, slootjespringen, een dikke boomstam tillen of spelletjes met dennenappels, het kan allemaal buiten. Deze uitdagingen geef ik ook graag aan de kinderen van Vrijland. De uitdagingen van de natuur aangaan is de simpelste vorm van buitenspelen voor mij. Ik vind het dan ook heerlijk dat ik dit een aantal middagen per week mag doen: spelen als een kind, met kinderen!
Als ik niet aan het sporten of werken ben, sta ik graag in de keuken. Ik zoek de leukste, lekkerste, nieuwste recepten in mijn kookboeken en in tijdschriften om vervolgens de keuken in te duiken en deze lekkere dingen te maken. Ik geniet ervan om lekkere dingen te maken voor familie, vrienden en buren.