Onze pakketten

Een ‘compleet contract’ bied je relatief het meeste voordeel; veel uren tegen een lagere uurprijs met daardoor een relatief hogere kinderopvangtoeslag. De hoogte van de kinderopvangtoeslag wordt bepaald door het gezamenlijke inkomen.

Op dit moment (zomer 2023) bieden we tijdelijk alleen een schoolweken contract aan en vraag je opvang in de vakantie extra aan. We kunnen de opvang in de vakantie niet 100% garanderen, maar je wel verzekeren dat we ons uiterste best doen zodat ook jouw kind in de vakantie gezellig met Vrijland mee kan. Tot nu toe hebben we alle extra vakantieaanvragen kunnen accepeteren. Waarom deze werkwijze? Een grote groep ouders heeft een contract met vakantieopvang. Omdat we zuinig zijn op ons personeel en hen ook hun welverdiende rust gunnen, willen we voor het overige deel de regie  houden op onze vakantieplanning. Zo zorgen we voor uitgerust personeel en gegarandeerde opvang gedurende schoolweken. Bij het aanmelden van je kind kun je kind wel kiezen voor het complete contract, zo weten wij dat, zodra we je kind in gaan plannen, je wel interesse hebt in een compleet contract.

Bij Vrijland zijn de gemiddelde tarieven gelijk aan die van andere BSO’s in Amersfoort. Voor extra opvang buiten je (‘compleet’ of ‘compact’) contract betaal je bruto € 10.58 per uur (prijs 2023). De uiteindelijke prijs die je per maand betaalt, wordt bepaald door het type contract waar je voor kiest en op welke school je kind zit. De prijzen zijn exclusief de kinderopvangtoeslag die je eventueel van de overheid krijgt.

Klik hier voor het berekenen van je netto tarief.

Eerst een middag meelopen? Dat kan, zonder kosten en zodra een plek in zicht komt.