Fietsdienst

Je kind wordt thuis gebracht!

Na een middag heerlijk buiten spelen, zetten we jouw kind thuis af! Dat kan alleen bij Vrijland.

Wij fietsen elke BSO middag vanuit het bos naar onze ophaallocaties in de Joost van den Vondelschool of de Aloysiusschool. Tussen 17.15 en 17.45 uur brengen wij je kind thuis. Soms kan dit iets later zijn, afhankelijk van het seizoen, waar je woont en waar we die middag spelen. Zo lang het voor ons praktisch haalbaar is, zetten we je kind thuis af. Mogelijk dat we in de toekomst de ‘halte’ iets centraler in de wijk plannen zodat we alle ouders kunnen blijven bedienen met onze fietsdienst.

Ben je nog niet thuis of haal je je kind liever later op? Geen probleem, aan het einde van de fietsroute kun je je kind tot 19.00 uur ophalen op het schoolplein van de Joost van den Vondelschool of de Aloysiusschool.

Eerder ophalen, bijvoorbeeld omdat je kind naar sport moet? Dat kan altijd, maar wel voordat we uit het bos vertrekken, zo rond 17.00u. Laat het ons weten en we brengen je kind indien mogelijk naar een centraal punt.

Let op! Ga je in de tussentijd binnen Amersfoort verhuizen? Wij kunnen het thuisbrengen niet garanderen. Mogelijk valt je huidige of nieuwe adres buiten onze standaard fietsroute. Het is voor je kind niet prettig te lang in de bakfiets te zitten. Bij een eventuele verhuizing binnen Amersfoort overleggen we graag met je over de mogelijkheden. Ook al doen we het (bijna) altijd, het thuisbrengen kunnen we niet garanderen en het comfort van je kind staat bij ons voorop.

Bijna altijd

De fietsdienst rijdt bijna altijd. Als het vanwege het weer echt te gevaarlijk is om met de bakfiets de weg op te gaan, dan rijdt de fietsdienst niet. Je kunt je kind dan ophalen op de schuillocatie waar we die middag binnen spelen.