Fietsdienst

Je kind wordt thuis gebracht!

Na een middag heerlijk buiten spelen, zetten we jouw kind thuis af! Dat kan alleen bij Vrijland.

Wij fietsen elke BSO middag vanuit het bos naar onze ophaallocaties in de Joost van den Vondelschool of de Aloysiusschool. Onderweg stoppen wij graag bij of vlakbij jullie huis. Zo lang het voor ons praktisch haalbaar is, zetten we je kind zelfs thuis af. Mogelijk dat we in de toekomst de ‘halte’ iets centraler in de wijk plannen zodat we alle ouders kunnen blijven bedienen met onze fietsdienst.

Ben je nog niet thuis of haal je je kind liever later op? Geen probleem, aan het einde van de fietsroute kun je je kind tot 18.30 uur ophalen op het schoolplein van de Joost van den Vondelschool of de Aloysiusschool.

Eerder ophalen, bijvoorbeeld omdat je kind naar sport moet? Dat kan altijd! Laat het ons weten en we brengen je kind indien mogelijk naar een centraal punt.

Let op! Ga je in de tussentijd binnen Amersfoort verhuizen? Wij kunnen het thuisbrengen niet garanderen. Mogelijk valt je nieuwe adres buiten onze standaard fietsroute. Het is voor je kind niet prettig te lang in de bakfiets te zitten. Bij een eventuele verhuizing binnen Amersfoort overleggen we graag met je over de mogelijkheden.

Bijna altijd

De fietsdienst rijdt bijna altijd. Als het vanwege het weer echt te gevaarlijk is om met de bakfiets de weg op te gaan, dan rijdt de fietsdienst niet. Je kunt je kind dan ophalen op de schuillocatie waar we die middag binnen spelen.