Hedwig

Als kind was ik altijd al in het bos te vinden. Op zoek naar avonturen, grenzen, zorgzaam en nieuwsgierig wat betreft het leven in het bos. Als volwassene is dit nog steeds zo. In mijn vrije tijd wandel ik graag. Ik leer over de eetbare natuur en ook de geneeskrachtige planten. Kamperen in het bos is voor mij ook een heerlijk moment. Creatief, avontuurlijk, rustig en nieuwsgierig, dat is wat mij typeert.

In mijn werkbare leven heb ik ruim 15 jaar gewerkt in de Jeugdhulpverlening. Als pedagogisch medewerker heb ik gewerkt met jong volwassenen en gezinnen. Als casusregisseur werkte ik met jongere kinderen en hun gezinnen. Naast mijn werk bij Vrijland ben ik werkzaam in de thuiszorg als verzorgende C.

Ik heb opleidingen gevolgd in Fytotherapie en Natuurgeneeskunde en ben daarnaast opgeleid tot hbo pedagogisch medewerker. Ik ben 55 jaar, geboren en getogen in Amersfoort en op dit moment woon ik in Tiel.

Werken bij de BSO Vrijland past helemaal bij mijn passie en interesses. Ik vind mijzelf terug in de visie om “te spelen in en te leren van de natuur”. Daar ben je nooit te oud voor en kan je al vroeg in het leven mee beginnen.