Laurens

Vrolijk, optimistisch en buitenmens. Dat is wat mij typeert. Mijn vrije tijd breng ik graag door op mijn mountainbike. Ik geniet ervan om met mijn gezin in de natuur te zijn, in Zweden wild te kamperen, te kanoën of lange wandelingen met onze hond te maken.

Na mijn opleiding Antropologie ben ik gaan werken bij een organisatie adviesbureau. Na een zeer bewuste carrièreswitch heb ik veel ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker en teamleider in de jeugdzorg. Vervolgens heb ik zes jaar in Amsterdam als clustermanager gewerkt in de verslavingszorg en de dagbesteding. Daarnaast ben ik opgeleid tot coach en mountainbike instructeur.

Ik ben getrouwd, woon in Amersfoort Zuid en vader van twee kinderen (11 en 8). Beiden zaten voorheen op een andere BSO, daar zag ik mogelijkheden het anders te doen. Dit, in combinatie met mijn passies en werkervaring, brachten mij ertoe Vrijland op te richten. Samen met mijn collega’s trek ik nu dagelijks met de kinderen de natuur in. Daar geniet ik van hun avonturen en ontdekkingen, net zoals ik dat vroeger na schooltijd zelf ook deed.