Tijden, dagen & vakanties

Studiedagen en schoolvakanties

Vrijland is 52 weken per jaar open op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur. Bij voldoende aanvraag bieden wij ook opvang op woensdag en vrijdag! Laat ons weten wat jouw wensen zijn.

Op studiedagen en tijdens schoolvakanties zijn wij open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 18.30 uur. Afhankelijk van het aantal aanvragen bieden wij ook opvang op studie- en vakantiedagen die vallen op woensdag of vrijdag.

Bij een ‘compleet‘ contract is je kind op zijn BSO-dag automatisch voor de vakantie aangemeld.

Extra dag aanvragen

Ruildagen

Je meldt je kind bij inschrijving aan voor een of meerdere vaste opvangdagen: maandag, dinsdag en/of donderdag. Mocht het zo zijn dat je een keer een dag wilt ruilen, dan kijken wij graag of dit mogelijk is. Uiteraard zonder extra kosten.

 

Ruildag aanvragen

Incidentele opvang? Dat kan!

Maakt je kind tijdens schoolweken geen gebruik van onze opvang, maar wil hij/zij in de vakantie wel een of meerdere dagen met ons mee het bos in? Dat kan!

Ook buiten de vakantieweken kan je kind een of meerdere dagen met ons mee, zonder dat je gebruik maakt van onze structurele opvang.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Flexibel

Sluitingsdagen

We zijn bijna het hele jaar open, met uitzondering van de officiƫle feestdagen. In het (school)jaar 2020/2021 is dat op:

Maandag 5 april 2021 – Tweede Paasdag

Dinsdag 27 april 2021 – Koningsdag

Donderdag 13 mei 2021 – Hemelvaartsdag

Maandag 24 mei 2021 – Tweede Pinksterdag

Op kerstavond en oudjaarsavond zijn we tot 18.00 uur open.