Tijden, dagen & vakanties

Studiedagen en schoolvakanties

Vrijland is 52 weken per jaar open van maandag t/m donderdag* van 14.00 tot 18.30 uur. Op woensdag (schoolweken) bieden we opvang van 12.30 tot 18.30 uur! Laat ons weten wat jouw wensen zijn.

Op studiedagen en tijdens schoolvakanties zijn wij open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 18.30 uur. Afhankelijk van het aantal aanvragen bieden wij ook opvang op studie- en vakantiedagen die vallen op woensdag of vrijdag.

Bij een ‘compleet‘ contract is op de vaste opvangdag van je kind ook in de vakantie een plek gereserveerd. Je hoeft je kind alleen nog bijtijds aan te melden.

* woensdag: Pallas Athene, Bolster, ASV Dalton, Aloysius- en Vondelschool

Ruildagen

Je meldt je kind bij inschrijving aan voor een of meerdere vaste opvangdagen: maandag, dinsdag, woensdag en/of donderdag. Mocht het zo zijn dat je een keer een dag wilt ruilen, dan kijken wij graag of dit mogelijk is. Uiteraard zonder extra kosten.

 

Incidentele opvang? Dat kan!

Maakt je kind tijdens schoolweken geen gebruik van onze opvang, maar wil hij/zij in de vakantie wel een of meerdere dagen met ons mee het bos in? Dat kan!

Ook buiten de vakantieweken kan je kind een of meerdere dagen met ons mee, zonder dat je gebruik maakt van onze structurele opvang.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Flexibel

Sluitingsdagen

We zijn bijna het hele jaar open, met uitzondering van feestdagen. In het (school)jaar 2022/2023 is dat op:

  • Pasen (tweede paasdag): maandag 10 april 2023
  • Koningsdag: donderdag 27 april 2023
  • Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei 2023
  • Pinksteren (tweede pinksterdag): maandag 29 mei 2023
  • Kerstmis (eerste en tweede kerstdag): maandag 25 en dinsdag 26 december 2023
  • Nieuwsjaardag: maandag 1 januari 2024