Werken bij

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Ben jij tenminste een dag per week beschikbaar of werk je liever als oproepkracht?

Werk jij graag met kinderen, ben je het liefst buiten en sta jij open voor uitdagingen? Dan is werken bij BSO Vrijland zeker iets voor jou. Wij zijn voortdurend op zoek naar ondernemende collega’s die avontuurlijk, creatief, sportief en optimistisch zijn ingesteld. Bij ons ga je op pad met een groep struinende kinderen over niet gebaande wegen. Onderweg ga je mee in hun enthousiasme en fantasie.

Over Vrijland

Vrijland is een buitenschoolse opvang in de natuur. Bij ons staan vrijheid, verbondenheid, weerbaarheid en positiviteit centraal. Dit uit zich in onze omgang met kinderen en in hoe we bij Vrijland samenwerken. Vrijland is een jonge organisatie met ambitie: wij willen bewegen in de natuur stimuleren en daarin een beweging zijn. Bij Vrijland kunnen kinderen vrij spelen met dat wat ze in de natuur vinden. Wij laten ons leiden door het weer, de seizoenen en de elementen die we in de natuur tegenkomen. Zo zwemmen we bij warm weer in natuurwater, trekken we zandverstuivingen over, klauteren we in bomen, of poffen we bij koud weer kastanjes boven een zelfgemaakt kampvuurtje. We zijn sportief, creatief en gaan op onderzoek uit om te leren.

Over jou

Bij BSO Vrijland weet jij met jouw enthousiaste ideeën van elke dag een feest te maken. Je bent een ondernemend en zelfstandig type.

Wij zijn op zoek iemand die energiek is, kan improviseren en denkt in mogelijkheden. Je bent makkelijk en vlot in je communicatie met zowel kinderen als ouders. Je geeft op een constructieve manier feedback aan je collega’s. Mogelijk heb je al kennis van planten en dieren of heb jij een andere unieke bijdrage.

Je bent flexibel in je pedagogische aanpak en bent in staat te reflecteren op je eigen handelen. Je bent in staat dat wat je observeert over te dragen aan collega’s en ouders.

Zie jij jezelf werken bij Vrijland? Dan maken we graag kennis met jou.

Je functie

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van kinderen en draag je bij aan de groepsdynamiek. Je helpt Vrijland verder te ontwikkelen. Daarin krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt op maandag, dinsdag en/of donderdag van 13.30 tot uiterlijk 18.30 uur. Op studie- en vakantiedagen werk je op diezelfde dagen tussen 8.00 en 18.30 uur. Het aantal uren is bespreekbaar.

Wij verwachten dat je minimaal beschikt over de kwalificatie voor pedagogisch medewerker volgens de CAO Kinderopvang – niveau 3.

Misschien beschik je nog niet over de juiste diploma’s, maar ben je wel bereid deze te behalen. Dan maken we graag kennis.

Wij bieden

Je komt werken in een jonge organisatie met veel mogelijkheden om door te groeien en bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen én Vrijland. Je krijgt een gezonde werkplek, zelden met muren. Je salaris is conform CAO kinderopvang.

Informatie

Is werken met kinderen jouw passie en doe jij dit bij voorkeur in de natuur? Ben je geïnteresseerd in deze baan en/of wil je meer weten over Vrijland?

Stuur dan je motivatiebrief met CV naar laurens@vrijlandamersfoort.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Laurens Zaalberg op 0647017783